Orai

Orai, orų prognozė Vilniuje - Orai24.lt Orai, orų prognozė Kaune - Orai24.lt Orai, orų prognozė Klaipėdoje - Orai24.lt Orai, orų prognozė Šiauliuose - Orai24.lt

Partneriai

Specialus pasiūlymas

Batai Hawai II neopr.4.0mm ilg. Batai Hawai II neopr.4.0mm ilg.
158.99 Lt. 95.00 Lt.
PAVADĖLIŲ LAIKIKLIS IŠ GUMOS LARGE PAVADĖLIŲ LAIKIKLIS IŠ GUMOS LARGE
39.00 Lt. 15.60 Lt.
Dežė Radical Mega Box Dežė Radical Mega Box
532.00 Lt. 399.00 Lt.
Variklis elektrinis Sigma 54lb "Saltwater" Variklis elektrinis Sigma 54lb "Saltwater"
1,299.00 Lt. 1,059.00 Lt.
VOBLERIS Belly Shad SD  VOBLERIS Belly Shad SD
39.00 Lt. 19.00 Lt.
VOBLERIS Belly Shad SD VOBLERIS Belly Shad SD
39.00 Lt. 19.00 Lt.
VOBLERIS Belly Shad FD    VOBLERIS Belly Shad FD
39.00 Lt. 19.00 Lt.
Boiliai Martin SB 1kg 20mm Boiliai Martin SB 1kg 20mm
32.00 Lt. 19.20 Lt.
Dipas Martin SB 125ml Dipas Martin SB 125ml
35.01 Lt. 21.01 Lt.
Boiliai Martin SB 1kg 15mm Boiliai Martin SB 1kg 15mm
32.00 Lt. 19.20 Lt.

Prisijungti

El. pašto adresas:

Slaptažodis:

Pamirštas slaptažodis
Kurti naują vartotoją

Gardumėlis

Pasūdyta baltijos lašiša +Video

Skaniausia lašišos filė yra pasūdyta ant batono su sviestu. Norint pagauta žuvį pasiruošti skaniai ir greitai reikia …

Publikuota: 2013 Gegužis Autorius: Žvejo žinios / romada.lt

Pirma: nupjaukite galvą ir uodegą, išimkite žarnas ir gerai išplaukite, kad neligtu sukrešėjusio kraujo.

Antra: filiniu peiliu išpjaukite stuburo kaulą ir šonkaulius, tada padalinti file į dvi arba tris dalis. Sudėti į indą oda į apačią.
 

Trečia: 2-3 kg. lašišai reikėsa tris valgomuosius šaukštus druskos, tik ne garintos ir vienas valgomas šaukštas be kaupo cukraus. Cukrus priduoda švelnumo žuviai. Druską su cukrumi sumaišote ir apibartstote filė gabaliukus, tada uždengiate ir padedate į šaldytuvą vienai parai.
 

Ketvirta: Susidariusį skystį nupilate ir galite jau valgyti, tinka sumuštiniams, įvairioms mišrainėms, likusius filės gabaliukus suviniojate į šaldymo maišelius ir sudedate į šaldymo kamerą. Filės gabaliukai kameroje daugiau nebeįsisūrės, galėsite ilgą laiko tarpą smaguriauti baltijos lašiša.

Autorius: Marius Urnikis " Žvejo Žinios " / romada.lt

„Romados“ inf.

 

FARŠIRUOTA LYDEKA NET PIRŠTUS APSILAIŽYSI+VIDEO

lydeka6

Tai vienas iš dažniausiai pagaunamų laimikių. Daugelis nevertina lydekos, nes ji turi labai daug ašakų, bet jei padarysite ją farširuota, kiek viena save gerbenti gaspadinė paragavusi tokia skanią žuvį, net privers jus važiuoti į žvejybą vėl ir vėl .

Skaityti toliau >
 

KEPTI KAROSAI ARBA LYNAI GRIETINĖS PADAŽE

karosai_kepti_grietineje_romada

Daugelis meškeriotojų gaudant balta žuvį net nenori jos imti, nes namuose laukia didelė katorga jas išvalyti ir paruošti. Karosai arba lynai vienas iš dažnų laimikių, kuriuos skaniai paruošti ne visi žvejai žino kaip ? Siūlome vieną iš daugelio receptų kaip greitai ir skaniai tai padaryti.

Skaityti toliau >
 

SELIAVŲ ŽUVIENĖ

Picture-9705_romada_zuviene_seliavos

Ilgnalinos krašte nuo seno žinomas unikalios seliavų žuvienės receptas, kuriuo su mumis mielai pasidalino sodybos “Pas Poškų” šeimininkas Rimtautas Poškus ir papasakojo apie šio patiekalo virimo subtilybes.

Skaityti toliau >
 

ŠPROTŲ SUMUŠTINIAI – DELIKATESAS

Picture-8768_sprotai_romada_receptas_zuvis

Kai vasarą nuvykstate pailsėti į kaimą, kur daržai jau būna pilni įvairių daržovių – salotų, pomidorų, krapų, svogūnų, galima pamariečių pavyzdžiu pataisyti gardų patiekalą, kuris labai paįvairins pusryčių stalą. Tai – garsusis sumuštinis su šprotais.

Skaityti toliau >
 

Nevirti vėžiai – infekcijos šaltinis

bucas_veziams_01

Vašingtono universiteto medicinos mokyklos tyrinėtojai paskelbė, kad valgant netikusiai išvirtus vėžius ar krabus galima rimtai susirgti – tokias išvadas mokslininkams leido padaryti per kelerius metus surinkta statistika apie žarnyno ligų priežastis. (Skaityti plačiau)

Skaityti toliau >
 
  Grįžti į viršų